Kenter op Solar Solutions Kortrijk

Kenter is zowel 25 als 26 oktober aanwezig op de Solar Solutions beurs in Kortrijk. We vertellen u hier graag alles over zakelijke laadpalen, energieopslag, zonnepanelen, transformatoren en cabines: Kortom, de totaaloplossing van Kenter. Wij bieden alles voor de energie-infrastructuur van de Belgische ondernemer. Bezoek ons op stand Q3 en Q4, of vul onderstaand contactformulier in om een afspraak op de beursstand in te plannen.

Niet alleen Kenter, maar ook onze partner Decat zal aanwezig zijn bij de beursstand. De partnership tussen Kenter en Decat verzekert beschikbaarheid van de materialen voor de energie installatie. Decat ondersteunt Kenter dankzij haar grote voorraad aan hoogspanningsmaterialen bij de snelle uitrol van haar business model in België.

Onze producten en diensten in het kort:

Zakelijke laadpalen

Bij Kenter kunt u naast kopen ook uw laadpalen huren voor een vast bedrag per maand, all-inclusief. Dit betekent dat service en onderhoud inbegrepen zijn bij de maandprijs. We zijn bereid om u in 4 stappen naar de toekomst te leiden. Voor meer informatie over laadpalen, kunt u hier drukken of in onderstaand formulier een afspraak inplannen.

Energieopslag

Met een batterij is het mogelijk om uw pieken in verbruik op te vangen. Dit kan zelfs met uw eigen opgewekte energie. Voor meer informatie over energieopslag, kunt u hier drukken of in onderstaand formulier een afspraak inplannen.

Zonnepanelen

Op zoek naar een energieoplossing die goed is voor het milieu en uw portemonnee? Zelf duurzame energie opwekken met zonnepanelen levert u véél voordelen op. Voor meer informatie over transformatoren, kunt u hier drukken of in onderstaand formulier een afspraak inplannen.

Transformatoren

Een (vermogen) transformator zet hoogspanning om in laagspanning. Kenter biedt een ruim assortiment transformatoren tot wel 3150 kVA. Onze transformatoren zijn geschikt voor uw energievoorziening en energie-opwek. Voor meer informatie over transformatoren, kunt u hier drukken of in onderstaand formulier een afspraak inplannen.

Cabines

Een hoogspanningscabine (ook wel bekend als transformatorhuisje) zet de hoogspanning afkomstig van het openbare energienetwerk om in bruikbare laagspanning voor uw organisatie. Voor meer informatie over cabines, kunt u hier drukken of in onderstaand formulier een afspraak inplannen.

De totaaloplossing van Kenter

We begrijpen dat de energietransitie complex en uitdagend is. Daarom maken wij het concreet en werkbaar! Dit doen we in 5 stappen:

1 – Data en inzicht

2 – Duurzame opwek van energie

3 – Laadoplossingen

4 – Energievoorzieningen

5 – Energieopslag

Wij leggen deze stappen graag stap voor stap uit op de beurs.

Heeft u interesse in een diepere kijk en een betere uitleg, en lijkt het u leuk hier op de beurs in Kortrijk met een van onze experts over te sparren? Laat dan in onderstaand contactformulier uw gegevens achter en dan plannen we een afspraak in.

Plan hieronder een gesprek met onze expert!