Over Kenter

Gebruikt u veel energie en kunt u geen dag zonder? Kies dan voor Kenter. Wij leveren een compleet pakket aan energievoorzieningen. Met onze producten, diensten en expertise heeft u grip op energie en wordt u snel en vakkundig geholpen. Nu al bedienen wij meer dan 28.000 klanten. Van de bakker op de hoek tot chemische multinationals, van sportvereniging tot grote gemeenten. U kunt rekenen op de expertise van meer dan 280 specialisten.


Kenter is er voor u!

Onze energiespecialisten begrijpen wat ondernemers die veel energie gebruiken beweegt. En we weten hoe belangrijk het is dat uw middenspanningsinstallatie altijd veilig en betrouwbaar zijn werk doet. Wij plaatsen, verhuren, beheren en onderhouden middenspanningsinstallaties en zorgen ervoor dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Bij Kenter geloven we in de potentie van een veranderende energiemarkt. We activeren deze potentie door zelf en met anderen waardevolle diensten te leveren. We leveren slimme en betrouwbare energievoorzieningen.

We onderscheiden ons door continu te verbeteren. We leveren niet alleen een all-in dienst, maar denken met onze klanten mee. We vertalen onze expertise met ieder nieuw initiatief in wat voor de klant relevant is. Zo ondersteunen we onze klanten door besparingen te realiseren en duurzaamheidsdoelen te behalen. We zorgen dat bedrijven en organisaties altijd over genoeg energie beschikken om te kunnen ondernemen.