Jouw energiepartner Zekerheid in de energietransitie

Duurzaamheid is niet langer een ver-van-mijnbedshow. Heel België heeft ambitieuze klimaatdoelstellingen, waar je als ondernemer aan wilt of moet bijdragen. In de praktijk is verduurzaming alleen soms lastiger dan op papier. Als jouw energiepartner kennen we de uitdagingen en kansen van de energietransitie. Samen met jou maken we de omslag naar een klimaatneutrale toekomst. Met een betrouwbare, veilige en slimme energieoplossing op maat die we ontwerpen, realiseren én onderhouden voor een vast maandbedrag. 

De kentering voor zakelijk België

Stap voor stap helpen we zakelijk België met de energietransitie, met concrete oplossingen voor complexe vraagstukken. Maar vooral door te stoppen met eindeloos overleggen, en het gewoon te gaan doen 

Aan de basis van een schonere toekomst, ligt een energie-infrastructuur die veilig, betrouwbaar en schaalbaar is. Waar jouw organisatie vandaag én morgen van profiteert. En waarmee je energiezuinig en -efficiënt kunt ondernemen. Het realiseren van deze energievoorziening nemen we voor je uit handen. 

Samen brengen we jouw energiebehoefte en -vraagstuk in kaart om tot een oplossing op maat te komen. Die wij vervolgens ontwerpen, realiseren, onderhouden én inspecteren, terwijl je bedrijfsvoering door blijft gaan. Dat geeft je energiezekerheid.

Kenter. Jouw energiezekerheid.

Dit geeft je energiezekerheid:

  • Eén aanspreekpunt voor advies, realisatie en service.
  • Een vast maandbedrag voor flexibiliteit.
  • Altijd grip op je energieverbruik met meet- en datadiensten.
  • Continuïteit verzekerd met onderhoud en 24/24 storingsdienst.

We helpen je graag verder. Benieuwd naar de mogelijkheden?

In 4 stappen naar energiezekerheid

haalbaarheid en ontwerp

Haalbaarheid & Ontwerp

Samen met jou schetsen we een functionele en toekomstbestendige energieoplossing. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en de technische, financiële en juridische mogelijkheden.
Financieringsvorm en realisatie

Financieringsvorm & Realisatie

Een toekomstbestendige energieoplossing moet je zekerheid bieden zonder zorgen. Dat regelen we van realisatie tot financiering. Je kunt zelf kiezen tussen huur en koop, wat voor jou het prettigst is.
Onderhoud & 24/7 storingsdienst

24/24 Onderhoud & Beheer

Na de realisatie zorgen wij voor het preventief onderhoud, beheer, de inspecties en storingsdienst (incl. voorraad) van je oplossing. Onze gecertificeerde specialisten werken kwalitatief, veilig en kostenefficiënt.
Operationeel en optimalisatie

Operationeel & Optimalisatie

Samen met onze partners balanceren wij je energiestromen en maken we energie-efficiënt ondernemen mogelijk. Zo zorgen we dat jouw oplossing het openbare net optimaal benut.

Kenter als energiepartner van

Jouw vraagstuk in kaart brengen? Onze experts helpen je verder.