Transport en logistiek Reis naar emissievrij

Stap voor stap

Op de Belgische wegen rijden talloze bestelwagens, auto’s, vrachtwagens en bussen rond. De meeste gewoon op benzine of diesel. Terwijl de wereld van morgen om duurzamere energiebronnen vraagt, zoals elektriciteit of waterstof. Ook de afspraken uit het Klimaatplan en het overheidsbeleid voor lage-emissie zones, hebben als doel om CO2-uitstoot te reduceren. Hierdoor staat de transport- en logistieke sector voor een grote uitdaging, want hoe gaat je bedrijf de overstap maken? En als je een eerste elektrische truck aanschaft, waar en wanneer laad je hem dan op? Kenter helpt je stap voor stap naar een oplossing op maat. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een kwestie van doen

De energietransitie is een kwestie van doen. Daarom brengen we samen jouw situatie en vraagstuk in kaart, om tot een oplossing te komen die past bij je bedrijf en toekomstplannen. Dankzij onze expertise in elke sector, ondersteunen we je op de reis naar een schonere toekomst.

Betrouwbaar en toekomstbestendig

Daarbij koppelen we onze slimme diensten en producten aan elkaar, want een elektrisch wagenpark heeft meer nodig dan een paar laadpalen. Dit vraagt om een betrouwbare en toekomstige energie-infrastructuur voor jouw bedrijf, waarmee je energiezuinig én -efficiënt kunt ondernemen.

Zekerheid

En dit moet geen vraagstuk zijn, maar een zekerheid. Daarom ontwerpen, realiseren én onderhouden we deze energie-infrastructuur voor je, voor een vast bedrag per maand (inclusief 24/24 storingsdienst). Hierdoor hoef jij geen grote investering te doen, blijf je flexibel en houd je budget en focus voor je bedrijfsvoering.

Onze aanpak

haalbaarheid en ontwerp

Haalbaarheid & Ontwerp

Samen met jou schetsen we een functionele en toekomstbestendige energieoplossing. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en de technische, financiële en juridische mogelijkheden.
Financieringsvorm en realisatie

Financieringsvorm & Realisatie

Een toekomstbestendige energieoplossing moet je zekerheid bieden zonder zorgen. Dat regelen we van realisatie tot financiering. Je kunt zelf kiezen tussen huur en koop, wat voor jou het prettigst is.
Onderhoud & 24/7 storingsdienst

24/24 Onderhoud & Beheer

Na de realisatie zorgen wij voor het preventief onderhoud, beheer, de inspecties en storingsdienst (incl. voorraad) van je oplossing. Onze gecertificeerde specialisten werken kwalitatief, veilig en kostenefficiënt.
Operationeel en optimalisatie

Operationeel & Optimalisatie

Samen met onze partners balanceren wij je energiestromen en maken we energie-efficiënt ondernemen mogelijk. Zo zorgen we dat jouw oplossing het openbare net optimaal benut.

Deze bedrijven in transport en logistiek gingen je voor

Dit doen wij voor jouw energiezekerheid

Vragen? We helpen je graag.