Jouw energiezekerheid

Jouw energie moet een zekerheid zijn.

Wij zijn Kenter. De drijvende kracht achter een veranderende, innoverende en samenwerkende energiemarkt. Onze focus is het aanzetten tot actie. Niet eindeloos blijven praten, maar het gewoon gaan doen. Dat is onze drijfveer. Daarom biedt Kenter producten, services en oplossingen die zorgen voor de energiezekerheid en duurzame vooruitgang van zakelijk Nederland. Kies daarom voor dé partner die alles in huis heeft om al je energievraagstukken snel op te lossen, zodat jij vooruit kunt.

Dit doen wij voor jouw energiezekerheid

Kenter in het kort

Bekijk hieronder waarbij we je kunnen helpen.

Jouw energiezekerheid in 4 stappen

haalbaarheid en ontwerp

Haalbaarheid & Ontwerp

Samen met jou schetsen we een functionele en toekomstbestendige energieoplossing. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en de technische, financiële en juridische mogelijkheden.
Financieringsvorm en realisatie

Financieringsvorm & Realisatie

Een toekomstbestendige energieoplossing moet je zekerheid bieden zonder zorgen. Dat regelen we van realisatie tot financiering. Je kunt zelf kiezen tussen huur en koop, wat voor jou het prettigst is.
Onderhoud & 24/7 storingsdienst

24/24 Onderhoud & Beheer

Na de realisatie zorgen wij voor het preventief onderhoud, beheer, de inspecties en storingsdienst (incl. voorraad) van je oplossing. Onze gecertificeerde specialisten werken kwalitatief, veilig en kostenefficiënt.
Operationeel en optimalisatie

Operationeel & Optimalisatie

Samen met onze partners balanceren wij je energiestromen en maken we energie-efficiënt ondernemen mogelijk. Zo zorgen we dat jouw oplossing het openbare net optimaal benut.