Openbare sector en infrastructuur Steunpilaar van de samenleving

Duurzaam realiseren

Kantoren, bedrijfshallen, horeca, ziekenhuizen, winkelpanden en gemeentehuizen. Het zijn voorbeelden van belangrijke en veelgebruikte panden, waar onze samenleving op leunt. De openbare sector is essentieel voor het bedrijfsleven en krijgt in groeiende mate te maken met verduurzaming. Zo moeten in 2050 1 miljoen gebouwen aardgasvrij zijn. Kantoren moeten per 2023 minimaal energielabel C hebben. En parkeerplaatsen krijgen steeds meer en vaker laadpunten. Deze stappen zijn goed en noodzakelijk voor de wereld van morgen. Maar hoe realiseer je duurzame(re) gebouwen, waarbij je voldoet aan de wet- en regelgeving en de klimaatdoelstellingen? Een veilige, stabiele en toekomstbestendige energie-infrastructuur vormt de basis.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Concreet en haalbaar

Als jouw energiepartner maken we de stap naar een elektrisch wagenpark of duurzaam gebouw concreet en haalbaar. Samen kijken we naar jouw project, vraagstuk en situatie om tot een oplossing te komen. Zo geven we je de kansen en mogelijkheden om duurzaam en efficiënt te ondernemen. Daarbij koppelen we onze slimme diensten en producten aan elkaar, zodat de weg naar een schonere toekomst geen vraagstuk is, maar een zekerheid.  

Vast maandbedrag

Vervolgens nemen wij verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van deze toekomstbestendige energieoplossing. Hier hoef je geen grote investering voor te doen, want voor een vast bedrag per maand schaal je onze assets eenvoudig op en af, zorgen wij voor onderhoud en is onze storingsdienst 24/24 bereikbaar. Zo houd jij budget en focus voor jouw bedrijfsvoering.  

Onze aanpak

haalbaarheid en ontwerp

Haalbaarheid & Ontwerp

Samen met jou schetsen we een functionele en toekomstbestendige energieoplossing. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en de technische, financiële en juridische mogelijkheden.
Financieringsvorm en realisatie

Financieringsvorm & Realisatie

Een toekomstbestendige energieoplossing moet je zekerheid bieden zonder zorgen. Dat regelen we van realisatie tot financiering. Je kunt zelf kiezen tussen huur en koop, wat voor jou het prettigst is.
Onderhoud & 24/7 storingsdienst

24/24 Onderhoud & Beheer

Na de realisatie zorgen wij voor het preventief onderhoud, beheer, de inspecties en storingsdienst (incl. voorraad) van je oplossing. Onze gecertificeerde specialisten werken kwalitatief, veilig en kostenefficiënt.
Operationeel en optimalisatie

Operationeel & Optimalisatie

Samen met onze partners balanceren wij je energiestromen en maken we energie-efficiënt ondernemen mogelijk. Zo zorgen we dat jouw oplossing het openbare net optimaal benut.

Deze bedrijven in de openbare sector gingen je voor

Dit doen wij voor jouw energiezekerheid

Vragen? We helpen je graag.