Zakelijke laadpalen Stapsgewijs naar elektrisch vervoer

België is bezig met de energietransitie. Afspraken uit het Klimaatplan, het uitbreiden van lage-emissie zones, een verplicht aantal laadpalen voor bedrijven, duurzame subsidies….allemaal maatregelen om te zorgen dat het gebruik van fossiele brandstoffen afschakelt. Waardoor je wagenpark uiteindelijk ook verandert. Die omschakeling kan ingewikkeld zijn. Wat jouw bedrijfssituatie ook is, wij helpen je verder als energiepartner.

Realiseer een toekomstbestendig wagenpark

Het wagenpark van de toekomst is elektrisch. Dit is waarom Belgische bedrijven vroeg of laat de overstap naar elektrisch rijden maken. Laadpalen horen daarbij. Maar ze komen in verschillende soorten en maten en elke bedrijfssituatie is uniek. Daarom kijken we samen naar een oplossing op maat. Die gaat verder dan alleen het installeren van laadpalen. We helpen ook bij (technische) energievraagstukken, zoals subsidieaanvragen, of het combineren van elektrisch laden met een duurzame opwekinstallatie of energieopslag. Ondertussen zorgen we dat je bedrijf door blijft draaien.

Hier is geen grote investering voor nodig, want voor een vast maandbedrag schaal je makkelijk op en af. Daarnaast zorgen we ook voor (preventief) onderhoud én is onze storingsdienst 24/24 bereikbaar. Zo zijn jouw zakelijke laadpalen geen lastig vraagstuk, maar een zekerheid. Nu én in de toekomst. 

Een laadoplossing voor elk bedrijf

Een laadoplossing moet passen bij je bedrijf. Daar zorgen we voor. Door te kijken naar je laadbehoeften, het vervoerstype én de parkeerduur. Van auto tot vrachtwagen en van slim tot snel laden, onze experts realiseren het. Laadpalen zijn om meerdere redenen niet alleen een duurzame, maar ook een slimme investering.

Zakelijke laadpalen als slimme investering

1. Krijg snel rendement

Door gebruikers te laten betalen voor een sessie, ontvang je extra inkomsten met je laadpalen

2. Voordeel van subsidies en aftrek

Vraag subsidie aan met je laadpalen zoals verhoogde kostenaftrek. Via de Ecologiepremie+ en Clean Power for Transport (CPT) verstrekt de Vlaamse overheid subsidies aan ondernemingen.

3. Voldoe aan wet- en regelgeving

Vanaf 2025 ben je als eigenaar van een bestaand bedrijfspand met een parkeerterrein met meer dan 20 parkeerplaatsen verplicht om minstens 2 laadpalen te voorzien.

4. Zorg voor tevredenheid

Geef medewerkers én klanten de gelegenheid om bij jouw pand op te laden voor tevredenheid en een positieve houding.

Elektrificatie van het wagenpark bij onze klanten

Jullie wagenpark elektrificeren? We helpen je verder.